Édition du vendredi 19 avril | spectacles à tarifs réduits !
Vos places pour le theatre, cafe-theatre, concerts, humour et loisirs !

Espace Client
/ Connexion
Mot de passe oublié? CLIQUEZ ICI Mon compte
ok

RAVING NIGHTMARE-MAN'S INHUMANITY

Categorie du Spectacle  :  

Archivesconcerts
Theatre spectacle : RAVING NIGHTMARE-MAN\'S INHUMANITY
Dans la presse

Les Podcasts

Impression
Traditiegetrouw zal ook in het voorjaar 2010 de jaarlijkse Duitse editie van het concept Raving Nightmare worden georganiseerd. Het beloofd deze keer een editie met een speciaal tintje te worden. Zo is het concept sinds 2004 al 6x in Duitsland georganiseerd. In 2004, 2005 en 2007 vonden de onvergetelijke edities plaats in Köln/Frechen. Waarna het in 2008 verhuisde naar de Turbinenhalle in Oberhausen waar de subtitel Fractured Minds een goede weerspiegeling was van deze beruchte en spraakmakende editie, waarschijnlijk een van de beste edities ooit volgens velen! In 2009 werd een nieuw stap gezet in Duitsland. UHM waagde zich aan de König Pilsner Arena in Oberhausen. Met als subtitel “Laws Unwritten “ werd met succes een megaproductie gepresenteerd in deze toplocatie.

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan……….. Voor de 2010 editie wilde UHM weer meerdere muziekstijlen programmeren, het moest meer underground worden , industrieel en basic.

Conclusie: terug naar de Turbinenhalle in Oberhausen! Op 27 Maart 2010 zullen niet 4, niet 5 maar liefst 6 areas worden programmeert. De gehele Turbinenhalle indeling zoals bekend van de vroegere jaren zal dan voor deze keer opnieuw geopend zijn. Dus die extra area die iedereen al tijden heeft gemist! Tijdens deze 12 uur durende rave van 20.00uur tot 08.00uur! komen nagenoeg alle Hardcore stijlen aan bod. UHM zal er alles aan doen om de vorige editie te overtreffen.

Op het gebied van geluid, entertainment, lasers en lichtshow en de (internationale) line up zullen de verwachtingen hoog gespannen zijn. Maar vooral de sfeer is een belangrijke factor die in het verleden altijd als geweldig is ervaren door de bezoekers.

De line up zal 22-01-2010 bekend worden gemaakt maar we kunnen wel al verklappen dat UHM 2 volwaardige partners heeft gestrikt die medeverantwoordelijk zullen zijn voor een area. Zo zal er een area rondom het internationaal bekende Zwitserse label Terrornoize Industry worden geprogrammeerd en zal het concept r_AW , uit het Third Movement imperium, een area invullen zoals alleen r_AW dat kan.

Tickets + Earlybird actie!

Speciaal voor deze unieke Raving editie zal er een Earlybird actie tot 5 Februari 2010 gelden. Voor de vroege vogels onder ons zullen de tickets dan slechts EUROS 27,00 ex fee kosten. Na deze datum zal de reguliere prijs van EUROS 32,- van kracht zijn. In België via Fnac en in Duitsland via CTS/Eventim en partytickets.de. Tevens zullen een aantal vaste verkooppunten in Nederland, België en Duitsland worden voorzien van originele full colour kaarten. De voorverkoop start op 15 Januari 2010.



Overige informatie…….

-Op dit evenement zal UHM ook kluisjes inzetten om je spullen en/of jassen op te bergen.

-Naar aanleiding van dit evenement zal UHM records haar volgende release presenteren. Meer info over deze release zal binnenkort bekend worden gemaakt.

-Het eerste UHM magazine in 2010 met daarin oa partynews, interviews en dj charts zal na afloop van dit evenement gratis worden aangeboden.


Réserver






Carrefour



Infos sur la salle

Itinéraire RATP

Le plan d'accès

Restaurants

Partager

Infos réserver
 

Écrire une critique

Seuls les utilisateurs identifiés peuvent laisser un avis