Édition du samedi 20 avril | spectacles à tarifs réduits !
Vos places pour le theatre, cafe-theatre, concerts, humour et loisirs !

Espace Client
/ Connexion
Mot de passe oublié? CLIQUEZ ICI Mon compte
ok

CALEXICO

Categories du Spectacle  :  

Archivesconcerts  | 
Theatre spectacle : CALEXICO
Dans la presse

Les Podcasts

Impression
Gratis tot 12 jaar (max. 1 kind/volw)


Calexico stond al jaren op onze wishlist en eindelijk vindt de veelzijdige woestijnband opnieuw de weg naar ons OLT. Zanger en gitarist Joey Burns & drummer John Convertino leerden elkaar kennen in de jaren '90 bij Giant Sand. Na hun vertrek bij die band richtte het duo Calexico op. Ondertussen zijn de heren al 20 jaar bezig en hebben ze al 8 studio-albums op hun palmares staan.

Hun muziek is een eigenzinnige mix van alt-country en feestelijke mariachi. Live sta je dus het ene moment weg te dromen bij een melancholisch nummer om daarna wakker geschud te worden door een uptempo sound van enkele feestblazers. Voor hun negende plaat The Thread That Keeps Us, die eind januari verschijnt, trok de band opnieuw weg van hun thuishaven Tucson (Arizona) en deed inspiratie op in San-Fransisco. Ze verzamelden opnieuw heel wat muzikanten van over heel de wereld rond zich. Voorloper End Of The World With You -die op heel wat airplay kan rekenen- klinkt alvast grimmig en vrolijk tegelijkertijd. De single is de perfecte intro van de nieuwe plaat die wat melancholischer aanvoelt met hier en daar stevige muzikale uithalen.

Wie geen ticketje heeft voor het uitverkochte concert in De Roma op 24 maart, zal dus een gat in de lucht springen, want dit wordt live ongetwijfeld een ongezien


Réserver






Carrefour



Infos sur la salle

Itinéraire RATP

Le plan d'accès

Restaurants

Partager

Infos réserver
 

Écrire une critique

Seuls les utilisateurs identifiés peuvent laisser un avis