Édition du vendredi 29 mars | spectacles à tarifs réduits !
Vos places pour le theatre, cafe-theatre, concerts, humour et loisirs !

Espace Client
/ Connexion
Mot de passe oublié? CLIQUEZ ICI Mon compte
ok

DAILY DUBSTEP

Categorie du Spectacle  :  

Archivesconcerts
Theatre spectacle : DAILY DUBSTEP
Dans la presse

Les Podcasts

Impression
Uren : van 23u. tot 6u.
Concept :

Vorig jaar lanceerden Mr M & One87 de eerste editie van hun gloednieuwe Dubstep concept, Daily Dubstep en dit in de mooie concertzaal van het geklasseerde Vooruit gebouw in Gent.

De verwachtingen waren hoog gespannen maar het uiteindelijke resultaat overtrof deze verwachtingen al helemaal. Volledig uitverkocht voor een eerste editie waarbij alle Dubstep fans de tijd van hun leven beleefden ... of zo zag het er alvast uit ...

We hopen dan ook dat jullie klaar zijn voor nog meer van dat … want wij zijn het zonder twijfel! Het was niet evident om de line-up van vorige keer te overtreffen maar we hopen dat de programmatie al jullie verwachtingen opnieuw zal inlossen ... we hebben deze keer niet minder dan 5 internationale gasten en twee top mc's .. al onze artiesten staan bovendien gekend als katalysatoren van en leiders binnen het Dupstep genre!
N Type voert de line-up aan en werd al verschillende jaren na elkaar uitgeroepen tot Beste Dubstep DJ in de UK. Hij runt niet alleen zijn eigen label Wheel and Deal Recordings, maar is ook mede eigenaar van Sin City Recordings met DJ Hatcha. Naast verschillende releases op Dubpolice, Terrain Records en andere labels, mixte hij recent ook de 5de Allstar Dubstep Compilation voor Tempa. En dan hebben we het nog niet eens over zijn razend populaire radio programma op Rinse FM gehad ...
Hij krijgt het gezelschap van Mala van Digital Mystikz, vroeg in zijn carrière ontdekt en gepusht door de legendarische John Peel van BB1, is hij verantwoordelijk voor het grenzenverleggende DMZ, het platen-label label met club-nights evenals tal van produkties.
Breakage beweegt zonder enige probleem doorheen alle stijlen van Drum ‘n' Bass en Dubstep.
Hij heeft zich in record tempo opgewerkt tot één van de meest veelzijdige spelers in de scene. Als uitzonderlijk talent heeft hij heel wat classics op zijn naam staan terwijl hij ook meer recent zijn geluid blijft ontwikkelen met produkties op verschillende leidinggevende labels als Digital Soundboy, Tempa en Warp.
Youngsta doet niet alleen deA&R voor het enorme Tempa Record label, hij vertegenwoordigt het label ook wereldwijd als dj, heeft verschillende compilaties gemixt en begint nu ook zelf te produceren met DJ Seven als mentor.
Ook al begon de carrière van Kryptic Mindsin de Drum ‘n' Bass scene, hij hervond zijn muzikale roeping in Dubstep, voornamelijk door creatieve samenwerkingen met half-step dons Youngsta en Loefah.
Voeg daaraan nog de energie en kracht vanSP:MCenStamina MC aan toe en Belgische talenten,Grimelock enScience en je weet dat dit weer een fantastisch feest wordt!

Zorg ervoor dat je erbij bent … want dit zou wel weer eens één van de beste Dubstep feestjes in de Belgische geschiedenis kunnen worden ... bij twijfel ... check deze foto's van de vorige editie...







Réserver






Carrefour



Infos sur la salle

Itinéraire RATP

Le plan d'accès

Restaurants

Partager

Infos réserver
 

Écrire une critique

Seuls les utilisateurs identifiés peuvent laisser un avis