Édition du lundi 13 juillet | spectacles à tarifs réduits !
Vos places pour le théâtre, café théâtre, concerts, humour et loisirs !

Espace Client
/ Connexion
Mot de passe oublié? CLIQUEZ ICI Mon compte
ok

K'S CHOICE

Categories du Spectacle  :  

Archivesconcerts  | 
Theatre spectacle : K\'S CHOICE
Dans la presse

Les Podcasts

Impression


Deze zomer blies een herenigde K's Choice ?na zes jaar afwezigheid op een podium- bijna het dak van de Kayam tent in Dranouter. De aanwezige media wezen op de hechte tandem Gert en Sarah Bettens en de warme respons van het uitzinnige publiek. De vele hits werden één voor één vocaal ondersteund door de aanwezigen. Er was sprake van zo'n overweldigende publieksparticipatie dat de zichtbaar aangeslagen frontvrouw er sprakeloos van werd.

Broer en zus Bettens hebben er nooit een geheim van gemaakt dat hun split in 2003 slechts van tijdelijke aard zou zijn. Ze bouwden in de tussentijd beiden succesvol aan hun solocarrière (respectievelijk met Woodface en als Sarah Bettens) maar wanneer ze samen een podium opstappen, krijgt hun muziek voor de buitenwereld een extra dimensie.

Hun live comeback in Dranouter smaakte naar meer en ondertussen heeft de groep in Asheville, North Carolina, een nieuwe CD ingeblikt die de voorlopige werktitel ‘Echo Mountain' meekreeg. De cd wordt momenteel door Werner Pensaert gemixt en de release is voor de laatse week van maart 2010 voorzien. De titelsong verwijst naar de Echo Mountain Recording Studios waar de groep in oktober opnam en het nummer maakte deze zomer al een zeer gesmaakte beurt in Dranouter.

In afwachting van de nieuwe cd kunnen de fans zich warmen aan “When I lay beside you”, het themalied van de nieuwe Music for Life-campagne van Studio Brussel. Het feit dat Sarah en Gert hun comebacksingle (na acht jaar radiostilte) aan het goede doel schenken, bewijst dat ze hun hart nog steeds op de juiste plaats hebben.

Op 23 april 2010 zullen de vier originele leden van K's Choice (Sarah Bettens , Gert Bettens, Eric Grossman en Koen Lieckens) de Lotto arena op hun grondvesten doen beven met de hulp van nieuwkomers Thomas Vanelslander (gitaar), Reinout Swinnen (Keyboards) en ….. een ongetwijfeld uitzinnig publiek.

Wie live wil genieten van de nieuwe nummers en samen met de groep wil meezingen op ‘Not an addict', ‘Everything for free', ‘Cocoon crash', ‘God in my bed' of ‘Almost happy' kan zich vanaf nu een toegangsticket aanschaffen. Afgaande op hun succes afgelopen zomer is ‘niet twijfelen' hier de boodschap.


Réserver
Partager

Infos réserver
 

Écrire une critique

Seuls les utilisateurs identifiés peuvent laisser un avis