Édition du mercredi 20 janvier | spectacles à tarifs réduits !
Vos places pour le theatre, cafe-theatre, concerts, humour et loisirs !

Espace Client
/ Connexion
Mot de passe oublié? CLIQUEZ ICI Mon compte
ok

RAP NL, INDOOR FESTIVAL

Categorie du Spectacle  :  

Archivesconcerts
Theatre spectacle : RAP NL, INDOOR FESTIVAL
Dans la presse

Les Podcasts

Impression


Nieuw festival RAP NL brengt 19 mei Kraantje Pappie, Soufiane Eddyani en Jebroer naar Antwerpse Lotto Arena, en er volgen nog meer namen!

Geen muzikale stroming die het momenteel beter doet dan de Nederlandstalige rap en hiphop. De video's worden massaal bekeken op YouTube, en geliked en geshared op social media. De muziek wordt ook gigantisch veel gestreamd, waardoor de artiesten immens populair zijn. Inspelend op die populariteit vindt op 19 mei 2018 in de Antwerpse Lotto Arena de eerste editie plaats van het indoorfestival RAP NL.

“Wij strikten ‘Kind van de Duivel' Jebroer, Kraantje Pappie en de Antwerpse rapper Soufiane Eddyani, die met ‘ZINA' momenteel een dikke hit scoort. Het zijn nog maar de eerste drie namen van een line-up die de komende weken nog verder wordt uitgebreid,” klinkt het bij organisatoren Benelive Entertainment en PSE Belgium.

Het zijn hoogdagen voor de Nederlandstalige rap- en hiphop scne, want het genre zit met miljoenen YouTube-views en streams helemaal in de lift. “Kids en jonge tieners, maar zeker ook twintigers, dertigers en jeugdige veertigers, hebben het genre in hun hart gesloten. Artiesten die niet alleen schitteren in de studio's, maar die het ook als entertainer waarmaken op het podium, kunnen deels de verklaring zijn voor het succes. Een succes dat aanhoudt, zeker als je kijkt naar de charts of luistert naar de radio, waar zo goed als alle zenders inmiddels een plek hebben gevonden voor deze muziek op hun playlists. RAP NL werkt net als het muziekgenre verbroederend. We hebben de grote namen uit Nederland kunnen overtuigen om het podium te delen met artiesten van bij ons, binnen de unieke omgeving van de Antwerpse Lotto Arena. Op 19 mei schrijven we muziekgeschienis op het eerste, grote indoor RAP NL-festival van de Lage Landen,” zeggen organisatoren Benelive Entertainment en PSE enthousiast.


Réserver


CarrefourInfos sur la salle

Itinéraire RATP

Le plan d'accès

Restaurants

Partager

Infos réserver
 

Écrire une critique

Seuls les utilisateurs identifiés peuvent laisser un avis