Édition du jeudi 22 août | spectacles à tarifs réduits !
Vos places pour le théâtre, café théâtre, concerts, humour et loisirs !

Espace Client
/ Connexion
Mot de passe oublié? CLIQUEZ ICI
ok

P.A.R.T.S. GRADUATION TOUR

Categories du Spectacle  :  

Archivesdanse  |  sports
Theatre spectacle : P.A.R.T.S. GRADUATION TOUR
Dans la presse

Les Podcasts

Impression
Discovery tarief: op vertoon van een Discoverypas op naam. Enkel geldig voor de kaarthouder.


In juni 2010 studeert aan P.A.R.T.S. de achtste generatie studenten af, na een opleiding van vier jaar. De ruim twintig studenten uit dertien landen besluiten hun opleiding met de creatie van een afstudeerwerk. Ze kiezen daarbij voor het dansen in een repertoirestuk van Anne Teresa De Keersmaeker of de creatie van eigen werk, waarbij ze ondersteund worden door een coach. Het resultaat verschijnt aan het publiek in een internationale tournee, die voor het eerst ook het Concertgebouw aandoet.
Over het exacte programma is uiteraard nog niets geweten, maar het wordt vast even divers als verrassend. De dansers en choreografen uit P.A.R.T.S. laten zich immers niet vastpinnen op een gezamenlijke stijl; iedereen heeft zijn eigen vragen en processen en ontwikkelt daaruit een autonome artistieke praktijk, waarbij ieder op zijn manier het begrip 'hedendaagse dans' herdefinieert.


mesbillets.com met à votre disposition différents services afin de vous aider à organiser vos sorties spectacle. Itinéraire, plan d'accès, infos sur le lieu...


Réserver

1


Ce spectacle est proposé par Carrefour Spectacles
 

Écrire une critique