Édition du jeudi 28 mars | spectacles à tarifs réduits !
Vos places pour le theatre, cafe-theatre, concerts, humour et loisirs !

Espace Client
/ Connexion
Mot de passe oublié? CLIQUEZ ICI Mon compte
ok

ASHLEY HENRY

Categories du Spectacle  :  

Archivesspectacle  | 
Theatre spectacle : ASHLEY HENRY
Dans la presse

Les Podcasts

Impression


Na het grote succes van zijn vorige release Easter EP en een internationale tournee in het voorprogramma van Loyle Carner en Christine And The Queens, brengt de 26-jarige pianist Ashley Henry in september zijn langverwachte debuutalbum Beautiful Vinyl Hunter uit.

Dit nieuwe grote talent uit de Londense scene speelde vijftien tracks in die jazzmuziek laten samensmelten met invloeden uit hip-hop, punk en grime. Voor deze spannende vernieuwende mix ging Henry ook samenwerkingen aan met een indrukwekkende lijst muzikanten: Makaya McCraven, Keyon Harrold, Ben Marc, Luke Flowers, MC Sparkz, Jaimie Branch, Binker Golding en Joshua Idehen.

Het is duidelijk dat Ashley Henry aan de vooravond van zijn grote doorbraak staat, maar dat hij tegelijkertijd staat voor een hele nieuwe generatie aan muzikanten. "Mijn muziek is een directe weergave van wie ik ben: Londen in al zijn glorie en diversiteit. De immigrant in mij heeft muzikele roots die teruggaan tot de jaren '40, dus het is belangrijk dat mijn muziek verschillende genres en generaties samenbrengt", verklaart hij zelf.

Voor fans van Alfa Mist, Kokoroko en Maisha!


Réserver






Carrefour



Infos sur la salle

Itinéraire RATP

Le plan d'accès

Restaurants

Partager

Infos réserver
 

Écrire une critique

Seuls les utilisateurs identifiés peuvent laisser un avis