Édition du mardi 22 octobre | spectacles à tarifs réduits !
Vos places pour le théâtre, café théâtre, concerts, humour et loisirs !

Espace Client
/ Connexion
Mot de passe oublié? CLIQUEZ ICI
ok

HARLEM GLOBETROTTERS

Categories du Spectacle  :  

Archivessports  |  basket-ball
Theatre spectacle : HARLEM GLOBETROTTERS
Dans la presse

Les Podcasts

Impression


De Harlem Globetrotters komen in de paasvakantie naar Oostende!

Dat de Harlem Globetrotters van België houden, is geen geheim. De basketbalsterren trekken elk jaar volle zalen en kiezen steeds een andere stad uit om hun spectaculaire dunks en razendsnelle balwisselingen met heel veel humor uit te voeren. Twee jaar geleden pakten ze de Sleuyter Arena volledig in (Focus WTV). Op zaterdag 7 april, tijdens de paasvakantie, komen de Harlem Globetrotters terug voor een spetterende basketbalshow in de Versluys Dôme in Oostende.

Al sinds de oprichting in 1926 spreekt de unieke performance van de Harlem Globetrotters, die sindsdien grote basketbalsterren mochten verwelkomen, overal ter wereld tot ieders verbeelding. De Harlem Globetrotters biedt familie-entertainment van het hoogste niveau. Door de technische basketbalsport te combineren met verrassende showelementen weten de Globetrotters jong en oud keer op keer te boeien. Ook toeschouwers worden actief betrokken in het spektakel.

Dat de Harlem Globetrotters niet verlegen zijn om een kunststukje uit hun mouw te schudden en de show te stelen, is algemeen geweten. De spelers braken al een groot aantal Guiness World Records. Deze zomer slaagde Globetrotter Will Bullard erin om een basketbal vanop 64 meter vanuit een helikopter recht in de korf te mikken! De beelden van de waanzinnige korf vind je hier: www.youtube.com


Réserver
Ce spectacle est proposé par Carrefour Spectacles
 

Écrire une critique